Termeni si conditii

DATE FIRMA:

NAME::       S.C. VERIGHETE ATCOM SRL

CUI:            J/40/13946/11.11.2013

CIF. VAT:    RO 32458112

IBAN:         RO28INGB0000999903969550

BANK:        ING BANK Sucursala Soseaua Giurgiului

SWIF:         INGBROBU

CODE BIC: 606410008

ADRESS:   Soseaua Giurgiului Nr. 119 Bloc 11, Flamura, camera 2, Sector 4.

CITY:          Bucuresti 

COUNTRY: Romania

POSTAL CODE: 040661

Acte cf. 225/25.04.2023 publicat in M. Of. 1110/11.12.2023

 
COD CAEN

3212 Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale pretioase cu si fara pietre pretioase.

4648 Comerţ cu ridicata al ceasurilor şi bijuteriilor

4672 Comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice

4777 Comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor, în magazine specializate

4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

9525 Repararea ceasurilor şi a bijuteriilor

 

Obligatiile Utilizatorului:

a. Sa foloseasca site-ul („WWW.ATCOM.RO”) doar in scopuri legale.

b. Sa respecte dreptul de copyright si drepturile de autor care se aplica tuturor informatiilor de pe site poze, video,si continut.

c. Sa nu posteze pe site text sau materiale ilegale sau ofensatoare.

d. Sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie.

 

1: Termeni si conditii:

2: Informatii generale

3: Colectarea de informatii personale

4: Cautari

5:  Hiperlink-uri si alte site-uri

6: Greseli de tiparire

7: Utilizarea siteu-lui de catre persoane minore

8: Promotii si concursuri

9: Pretul produselor ATCOM

10: Garantia serviciul de service si certificarea

11: Politica de preturi

12: Litigii

13: Modalitati de plata, tipuri de plata

14: Plata in rate

14: Drepturi de autor

15: Comentarii, comunicatii alte date sau informatii

16: Declinarea responsabilitatii

17: Politica de livrare

18: Politica de returnare a produselor

19: Nemultumiri si conciliere clienti

20: Documente contractuale

21: Valabilitate

22: Extinderea obligatei vanzatorului

23: Cesionarea si Subcontractarea

24: Termene si penalitati

25: Facturare, plati

26: Riscuri si responsabilitati

27: Transport Ambalare

28: Acceptare

29: Garantii

30: Transferul proprietatii

31: Respectara legilor si standardelor

32: Raspundere

33: Incalcare terminare

34: Forta majora

35: Legea aplicabila Jurisdictia

36: Dispozitii finale

37: Alte prevederi diverse

 

1: Termeni si conditii:

Folosind site-ul atcom.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va rugam sa nu folositi site-ul  atcom.ro.

Verighete ATCOM SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

 
2: Informatii generale:

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei  noastre de internet Acest site este intretinut si administrat de VERIGHETE ATCOM SRL

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. Datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

 
3: Colectarea de informatii personale:

Aplicam cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de noi sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.

 

Singura informatie pe care site-ul atcom.ro o retine in administrarea clientiilor nostri dupa logare este adresa de email pentru a va putea trimite atat factura proforma cat si facturile de plata ulterioare si evolutia comenzii dvs de la stadiul de reluare pana la stadiul de achitare a comenzii plasate. Acesta pentru a putea fi informati in ce stadiu  se afla comanda dvs.

 

Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). VERIGHETE ATCOM nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor legale autorizate sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

VERIGHETE ATCOM SRL poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

 
4: Cautari:

Toate functiile de cautare oferite de site sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. VERIGHETE ATCOM SRL nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

 
5: Hiperlink-ri si alte site-uri:

Putem  include in site link-uri partenere sau redirectionari catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea VERIGHETE ATCOM SRL , insa nu vom fi, in nici o circumstanta, responsabili pentru continutul acestor site-uri.

atcom.ro poate face redirectionari catre bancile partenere pentru ca dvs sa puteti face cumparaturi online.

 
6: Greseli de tiparire:

Fabrica de bijuterii ATCOM si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil prin email, despre eroarea aparuta.

 
7: Utilizarea site-ului de catre persoane minore:

atcom.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului. Comenzile in care se dovedeste ca persoana era minora se anuleaza de la sine.

Prin inregistrarea ca membru  veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe atcom.ro

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin. In aceste conditii, nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului, incluzand, dar nelimitandu-se la informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 
8: Promotii si concursuri:

VERIGHETE ATCOM SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata sau prin retelele noastre de socializare. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Discountul oferit de 2 % din costul total al verighetelor estimat pentru cumparaturiile ONLINE de pe siteul nostru se aplica  independent de alte discounturi de la alte produse si se cumuleaza cu celelalte promotii.

In rest, celalte discounturi oferite produselor noastre nu pot fi cumulate (se considera cel mai mare  (valoric) oferit  este prioritar si le anuleaza pe celelalte mai mici).

Discountul oferit este valabil pentru o perioada limitata.www.atcom.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe campaniile la termene anuntate.

 

9: Pretul produselor ATCOM: 

Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA inclus).

 

10: Garantia, serviciul de service si certificarea, conformitatea:

Garantia oferita pentru bijuteriile achizitionate de pe atcom.ro  cuprinde pietrele pretioase sau semipretioase ce intra in componenta acestora. In maxim 24 de ore de la primirea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar.

VERIGHETE ATCOM SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta urme de purtare sau folosire sau daca produsul a fost deteriorat si nu mai are aspectul si calitatea cu care a fost trimis sau ridicat de catre client sau daca produsul a fost realizat la comanda si personalizat dupa cerinta clientului.

 
11: Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. VERIGHETE ATCOM SRL: va putea desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre companie. Orice reduceri pe care compania nostra le face sunt afisate la fiecare produs in parte si acestea vor fi incluse in factura primita exact cum au fost anuntate pe site.

 
12: Litigii:

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul atcom.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie, in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

 
13: Modalitati de plata tipuri de plata:
Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrarii produselor de catre curier (ramburs) sau in avans - prin transfer bancar sau online cu card bancar, cu exceptia produselor care nu sunt pe stoc si se executa la comanda, pentru care se percepe un avans minim de 30% din valoarea produsului,  CHASH sau plata card direct in magazin ori transfer bancar sau plata cu card bancar online, astfel ca acea comanda sa fie considerata ferma. 

In cazul platilor online, Compania nu isi asuma raspunderea pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Utilizator, cum ar fi, dar fara a ne limita la comisioane de conversie valutara aplicate de banca emitenta a cardului, in cazul in care moneda emitenta a acestuia este alta decât RON.

 
14 Plata in rate:

VERIGHETE ATCOM SRL  ofera posibilitatea platii in rate pentru clienti la achizitionarea produselor in colaborare cu bancile partenere la care clientul are cardul de credit. Optiunile de plata - banca emitenta a cardului si numarul de rate disponibil - sunt afisate la pasul Tip de Plata la Finalizarea Comenzii. 

 
14: Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului atcom.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web scripturi, programe si alte date - este proprietatea firmei VERIGHETE ATCOM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VERIGHETE ATCOM SRL  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

15: Comentarii, comunicatii, alte date sau informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. atcom.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea  S.C. VERIGHETE ATCOM  SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. VERIGHETE ATCOM  SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, creea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, S.C. VERIGHETE ATCOM  SRL  si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. VERIGHETE ATCOM  SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului atcom.ro.

 

16: Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a firmei S.C VERIGHETE ATCOM SRL si a fost alcatuit in stransa colaborare. Din acest motiv, S.C VERIGHETE ATCOM SRL isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice dar  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate deoarece aceste produse sunt executate manual. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.)

 

17: Politica de livrare

Garantam livrarea la timp a bijuteriilor si oferim transport gratuit pentru toate comenzile peste 1000 Ron, coletul fiind asigurat pe toata perioada transportului. Mentionam ca livrarile se fac prin firmele Samday, Nemo Express si Fan Courier in Romania si DPD -DHL in afara tarii (in statele Uniunii Europene exceptand Cipru si Malta, Rusia).

 

18: Politica de returnare a produselor achizitionate ONLINE si ecceptiile:

In caz de nemultumiri sau neconformitate, poti trimite produsul spre reparare sau poti returna produsul in 14 zile calendaristice, iar returnarea baniilor se va face in maxim doua saptamani.

Exceptii de la aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014, conform carora clientul nu mai beneficiaza de dreptul de retur: (produse personalizate

- produsele modele proprii executate dupa cerintele clientului (modificare latime, numar pietre, culoare aur, modificare pietre fata de cele prezentate in pagina produsului etc);

- produsele personalizate dupa modelul clientului (dupa poza, caracteristici, specificatii etc);

- produsele care se fac dupa masura degetului clientului;

- produsele care se graveaza, indiferent de text.

-Pretul transportului retur cu curierul in cazul folosirii garantiei de catre client este suportata de Verighete Atcom SRL la trimitere si de client la retrimitere.

Serviciile de garantie care depind de reparare sau defecte de fabricatie  se executa doar la Fabrica din magazinul Giurgiului, in timpul programului orar  afisat la intrarea. 

 

19: Nemultumiri si conciliere clienti:

Daca aveti probleme legate de o comanda, va stam la dispozitie pe adresa de email comenzi@verigheetatcom.ro sau la numarul de telefon 0762011454

 

20: Documente contractuale:

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

   1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice. Factura proforma
   2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

21: Valabilitate

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

 

22: Extinderea obligatiei vanzatorului

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

1. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

2. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Comunicare". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

23: Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

​24: Termene si penalitati

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea Vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.
In cazul in care marfurile nu se predau la termenele de livrare scadente, vanzatorul suporta penalitati de intarziere si nelivrare de 0,10% pe zi de intarziere, calculate la valoarea marfurilor nelivrate.

 

25: Facturare plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

26: Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator si asigura un termen de 24 ore sau in mod exceptional 48 ore de la trecerea Comenzii in status Livrare, status care poate fi consultat in contul personal creat de Cumparator pe site-ul anterior mentionat. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

 

27: Transport Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern (ex. DHL,SAMDAY, NEMO CURIER, FAN CURIER) cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei. In cazul marfurilor deteriorate, deficientelor cantitative si/sau calitative acestea vor fi inlocuite si/sau completate corespunzator.

 

28: Acceptare

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie a Comenzii - mentionat in pagina de descriere a produsului, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

 

​29: Garantii

CERTIFICAT DE GARANTIE SI CERTIFICAT DE CONFORMITATE

Conform OG190/2000 firma noastra este autorizata ca Operator de metale si pietre pretioase cu Autorizatia nr. 0008840/ 20.02.2014. Produsele din aur se vor preda catre client marcate cu marca de garantie proprie B140 si titlul aliajului din aur 585‰ sau 750‰. si cu marca de autenticitate ANPC DGMPPPK., conform reglementarilor legale.

De asemenea, marfurile vor fi insotite de factura, certificatul de calitate si de conformitate emis de furnizor sau de catre VERIGHETE ATCOM, precum si alte documente cerute de legislatia in vigoare. In cazul in care bijuteria contine pietre pretioase sau diamante certificatul de garantie primit de client va contine si caracteristicile pietrelor pretioase (culoare, calitate, claritate, carate, tip piatra forma, numar bucati, alte caracteristici daca este cazul )

Pentru diamantele cu carataj mai mare de 0,50ct. oferim si CERTIFICATE GEMOLOGICE eliberate de Laboratoare internationale acreditate (IGI, IGL,HRD,GIA,EGL,etc)

Pentru diamantele mai mici de 0,50ct sau pentru pietrele pretioase colorate (safire, rubine, smaralde) se elibereaza numai CERTIFICAT DE CONFORMITATE CALITATE conform legislatiei in vigoare.

Produsele au Marca de Garantie proprie eliberata de ANPC atat in format fizic (ponson cu amprenta daca bijuteria permite) sau prin marcare laser, Marcarea certifica ca VERIGHETE ATCOM SRL este direct Producator de bijuterii si raspunde pentru eventualele nereguli.

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acesta garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intregile sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale.

Garantia pentru produsele cumparate de la  VERIGHETE ATCOM SRL, este de 5 ani. (pentru ca noi suntem producatorul acestora, oferim aceste servicii gratuite: Cosmetizare, Largire, Micsorare, Redimensionare fara material adaugat, Montare pietricele cazute, Slefuire, Refacere matuire, etc.)

Certificatul de garantie care insoteste bijuteria achizitionata de pe siteul atcom.ro poate fi predat atat fizic la eliberare (non eco)  sau automat pe email cand comanda are statusu achitata/completa (salvam paduriile alegeti metoda digitala eco)

In baza certificatului de garantie repararea sau inlociurea produselor achizitionate din magazilele fizice ATCOM, se face in termenul prevazut de lege, care nu poate depasii  de 15 zile calendaristice de la data adresarii solicitarii clientiilor la unitatea  vanzatoare dupa aducerea sau ajungerea coletuui la atelierul din Adresa: Sos. Giurgiului, Nr.119, sector 4, Bucuresti

Clientul poate solicita la cerere la eliberarea produselor catre client (salvam paduriile suntem eco) ca toate documentele factura, comanda, certificatul de garantie, certificatul de conformitate sa fie primit doar pe email si nu in format fizic.

Clientul beneficiază de posibilitatea de a schimba produsul o singură dată în termen de 15 de zile de la data achizitiei, doar prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii (în cazul comenzilor online) și numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase.

Produsele personalizate nu intra in categoria bijuteriilor care se pot returna. Se refuză garanția în cazul în care asupra produsului s-a intervenit de către o persoană neautorizată sau dacă ornamentele, pietrele prezintă urme de lovire.

Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile consumatorilor si sunt in conformitate cu OUG 140 /2021

Servicii de garantie incluse:  Cosmetizare, Reslefuire, Aurire, Rhodinare, Redimensionare, Montare pietricele si monturi cazute, Redimensionare, Rematuire maturi sterse sau deteriorate, Refacere email daca este cazul, Regravare si alte servicii care pot reinfrumuseta dupa un anumit timp bijuteria. Pentru ca suntem direct. Producator oferim aceste servicii pe perioada de 5 ani

Pentru bratarile si pandantivele pe snur, schimbarea snurului este un serviciu GRATUIT.

Serviciile de garantie care depind de reparare sau defecte de fabricatie  se executa doar la Fabrica din magazinul Giurgiului, in timpul programului orar  afisat la intrarea. 

Aceste servicii nu se fac pe loc ( se executa in ordinea venirii clientiilor la garantie dar nu mai mult de 2 saptamani)

 

30: Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul livrarii acestora catre Cumparator in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate la sediul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

 

​31: Respectara legilor si standardelor

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la: fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

 

​32: Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

 

33: Incalcare terminare

Daca Vanzatorul nu executa obligatiile sale, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 3 zile lucratoare de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda, doar inainte ca aceasta sa intre in programarea de productie/subcontractare. In caz contrar, comanda va face obiectul Returnarii bunurilor, mentionat pe site-ul Vanzatorului.

 

34: Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru ne-executarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de ne-executare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

​35: Legea aplicabila. Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

 

​36: Dispozitii finale

​Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.

 

37: Alte prevederi diverse

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor Termeni si conditii sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, acele prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau creea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !