BIJUTERII PROMOTIONALE PENTRU COMPANII

Realizam la comanda Bijuterii Corporate personalizate din aur si argint, pentru diferite campanii promotionale si publicitare cu ocazia diverselor evenimente sau aniversari.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu bijuteria ATCOM este direct Producator si va poate oferii calitate, preturi imbatabile, negociabile, seriozitate si rapiditate in executarea comenziilor

Fabrica nostra dispune de aparatura moderna, prese 40 tone, laser de mare precizie, topitorie aur si argint, printare si matrite 3D, bijutieri calificati. fabrica ATCOM afla mai multe..

Realizam la comanada pentrru diverse zilele onomastice sau aniversare, 8 Martie ziua femeilor, 1 Decembrie ziua Romaniei, 1 Martie Martisoare, Bijuterii din aur si argint cupru sau alama. 

Gravura laser personalizata la cerere pe diferite obiecte sau bijuterii promotionale metalice indiferent de forma sau marime. Elemente sau bijuterii din aur si argint cu motive traditionale Romanesti.

 


 

Realizam la comanda, insigne personalizate, plachete gravate, medalii, pinuri pentu firme, butoni din aur si argint, ace de cravara din aur si argint, cadouri aniversare, sigle, pandante cu siglele companiilor, banuti din aur si argint, martisor din argint sau aur.

 Bratari cu snur rosu din aur si argint, bratari sau banuti diverse forme personalizate, lantisoare din aur si argint cu elemente de gravura sau logo-ul companiilor, pinuri sau brose diverse forme partrate, rotunde, ovale, pinuri sau sigle pentru partide scoli sau alte institutii, alte bijuterii executate si personalizate la cererea clientilor sau a firmelor de publicitate marketing, etc.

Cadouri business, insigne personalizate cu nume sau initiale gravate laser, sigle pentru partide scoli sau firme cu elemente si forme de desing special. Pandantive cu lantisor, Bratari cu snur rosu, Personalizare gravura foto.

 Executam la comanda bijuterii unicat pentru firme inclusiv partea de proiectare si desing. Cadouri personalizate din argint sau aur pentru orice ocazie indiferent de cantitate. Idei de cadouri inedite si speciale rapid si ieftin direct de la Producator.

Seriozitate, Profesionalism, Rapiditate, Termene respectate, 

 


 

Cadourile business iti intaresc profesionalismul si seriozitatea in ochii colaboratorilor. Mai ales in preajma sarbatorilor, sau la diverse aniversari, majoritatea companiilor ofera cadouri personalizate colaboratorilor, clientilor si angajatilor sai. Prin oferirea cadourilor corporate, le arati acestora ca te-ai gandit la ei, le multumesti pentru colaborare, invitandu-i totodata sa iti fie in continuare alaturi.

Cadoul personalizat este si o modalitate de a-ti face reclama si de a avea succes in afaceri.

Avantaje: Bijuterii din argint 925 sau aur 585 cu design personalizat, Simboluri, insigne cu logo reprezentativ pentru brandul tau, Producator direct avem capacitate rapida de productie intr-un termen scurt, Perceptia unui cadou / premiu valoros.

Cauti idei pentru campanii promotionale catre end-users sau catre lantul de distributie? Ai ajuns in locul potrivit! Suntem aici sa te ajutam. Iar tehnicile moderne de productie ne permit sa-ti transpunem povestea in bijuterii personalizate, cu design executat pe nevoile tale.

Seriozitate, Profesionalism, Rapiditate, Termene respectate, Calitate, Preturi de Producator.

 


PORTOFOLIU CLIENTI


bijuterie cadoubijuterie cadou
bijuterie corpoaratebijuterie corpoarate
campanii promotionalecampanii promotionale
inel masonicinel masonic
cadouri butonicadouri butoni
pinuri logo companipinuri logo compani
insigna pininsigna pin
cadou companii brataricadou companii bratari
cadouri butonicadouri butoni