Bijuterii cu cristale

Colecția de bijuterii din aur 14 karate și argint cu pietre cristale zirconiu este o alegere strălucitoare și elegantă pentru cei care doresc să își completeze ținutele cu accesorii deosebite. Fabricate in romania de ATCOM.

Această colecție include o varietate de bijuterii precum inele, cercei, coliere și brățări realizate din aur sau argint și decorate cu pietre de zirconiu de diferite dimensiuni și forme. Aceste pietre de zirconiu ar fi selectate în culori diverse, de la albe și transparente până la negre, mov, roz și albastru, pentru a satisface gusturile diferite ale clienților.

Design-ul bijuteriilor din această colecție este modern și sofisticat, cu linii curate și detalii subtile, dar și cu elemente elegante și pline de strălucire. Bijuteriile din aur au un aspect mai prețios, fiind potrivite pentru ocazii speciale, iar cele din argint sunt mai versatile, putând fi purtate și în contexte mai casual.

Această colecție ar fi potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar unele modele pot fi disponibile pe stoc în permanență, astfel încât clienții să aibă întotdeauna acces la cele mai noi și mai inovatoare modele de bijuterii din aur și argint cu pietre cristale zirconiu. cu o rapiditate in livrare.

Vizualizare ca

Articolele 1 la 50 din 127 total

Filters
  • Pozitie
  • Nume produs
  • Pret
  • Promotii
Pozitie
50
  • 50
pe pagina